Koop

Ontwikkelaars gaan de koopwoningen realiseren op Anna´s Hoeve. De bouw van alle soorten woningen is mogelijk: vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, blokjes met rijwoningen en appartementengebouwen. Er zit veel flexibiliteit in het plan, het is niet precies van te voren vastgesteld wat er komt. De wijk is opgedeeld in bouwwelden. Op de interactieve plattegrond zijn deze bouwvelden te zien met daarbij een (globale) planning.

In fase 4, aan de zuidkant van de Minckelersstraat, komt nog volop nieuwbouw. We weten helaas nog niet wat er gebouwd gaat worden en in welke prijsklasse. Houd onze Facebookpagina en deze website in de gaten. Zodra we iets weten, plaatsen we een bericht.

Een overzicht van koopwoningen die in de planning staan of in de verkoop zijn, vindt u hieronder.

Overzicht koopwoningen TE KOOP - BINNEKORT IN VERKOOP

 • 44 appartementen - bouwveld 5.2. (Anna's Hof)
  De appartementen in Anna's Hof hebben woonoppervlakten vanaf ongeveer 74 m² tot maar liefst 192 m². De koopsommen variëren tussen € 297.500 tot € 785.000 v.o.n. Dit is inclusief één of twee parkeerplaatsen in de overdekte parkeergelegenheid op de begane grond.
  Eind 2018 is het luxueuze appartementengebouw Anna's Hof in verkoop gegaan. De verkoop is een groot succes, binnen twee maanden is ruim 60% van de appartementen verkocht! Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar. Neem contact op met Ludenhoff makelaars op  088 71 22 631 of kijk op www.annashof.nl.

 • Binnenkort in verkoop
  BAM Wonen en de gemeente Hilversum hebben een realisatieovereenkomst getekend voor 21 aardgasloze woningen op bouwvelden 4.5 en 4.6. Het project krijgt de naam Bergh & Boszicht fase 2.
  De woningen gaan naar verwachting in het tweede kwartaal van 2019 in verkoop. Vanaf dat moment ontdek je op de website van dit project alle informatie.

  De woningen van Bergh & Boszicht fase 2 variëren in woonoppervlakte tussen 130 m² voor de rijwoningen en 160 m² voor de twee-onder-een-kapwoningen. De kavels variëren van 148 m² tot ruim 340 m². Een aantal van de twee-onder-een-kapwoningen liggen direct aan een aangrenzend park. Deze woningen hebben een parkeerplaats op eigen grond. Bij de andere twee-onder-een-kapwoningen zijn parkeerplaatsen op eigen terrein optioneel. 

  Blijf op de hoogte, indien je geïnteresseerd bent kun je je aanmelden via deze link.

  Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via de digitale nieuwsbrief. U kunt zich, via de nieuwsbriefknop op de homepage aanmelden hiervoor.

 

Overzicht koopwoningen VERKOCHT

 • Op bouwveld 5.1 ontwikkelt CPO Naerdinksveld. De vereniging gaat 2-onder-1-kap woningen en rijwoningen realiseren. De bouw is in volle gang. Meer informatie over deze CPO groep vindt u op www.naerdinksveld.nl