Koop

Binnenkort 44 appartementen in verkoop - bouwveld 5.2.

Ontwikkelaars gaan de koopwoningen realiseren op Anna´s Hoeve. De bouw van alle soorten woningen is mogelijk: vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, blokjes met rijwoningen en appartementengebouwen. Er zit veel flexibiliteit in het plan, het is niet precies van te voren vastgesteld wat er komt. De wijk is opgedeeld in bouwwelden. Op de interactieve plattegrond zijn deze bouwvelden te zien met daarbij een (globale) planning.

In fase 4, aan de zuidkant van de Minckelersstraat, komt nog volop nieuwbouw. We weten helaas nog niet wat er gebouwd gaat worden en in welke prijsklasse. Houd onze Facebookpagina en deze website in de gaten. Zodra we iets weten, plaatsen we een bericht.

Een overzicht van koopwoningen die in de planning staan of in de verkoop zijn, vindt u hieronder.

 

Overzicht koopwoningen TE KOOP

 • Binnenkort 44 appartementen in verkoop - bouwveld 5.2.
  De appartementen krijgen een woonoppervlak tussen de 74 en 192 vierkante meter. De indrukwekkende entree van dubbele hoogte geeft toegang tot de gezamenlijke binnentuin. De appartementen hebben allemaal een eigen balkon of dakterras. Parkeren gebeurt in de overdekte parkeergarage. Meer weten over dit project: www.annashof.nl.
  Zodra de datum van verkoop bekent is publiceren wij dat op deze website, via de digitale nieuwsbrief en op social media.

 • BAM Wonen en de gemeente Hilversum hebben een realisatieovereenkomst getekend voor 21 aardgasloze woningen op bouwvelden 4.5 en 4.6. Het worden rijwoningen en tweekappers met woonoppervlaktes varierend van ca. 130 m2 tot 160 m2. De ontwikkeling is momenteel in volle gang. Naar verwachting start de verkoop medio maart 2019.
  Dit project is het vervolg op het succesvolle project Bergh & Boszicht, dat in januari 2019 wordt opgeleverd.

   

 •  

  Houd dan deze website in de gaten. U kunt zich, via de nieuwsbriefknop op de homepage, ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief Anna´s Hoeve.

Overzicht koopwoningen VERKOCHT

 • BAM Wonen ontwikkelt op bouwveld 5.3 16 twee-onder-één-kapwoningen in karakteristieke oudhollandse stijl. Het project draagt de naam Bergh & Boszicht.
  Informatie  over deze woningen vindt u op de projectwebsite van BAM Wonen.

 • Op bouwveld 5.1 ontwikkelt CPO Naerdinksveld. De vereniging gaat 2-onder-1-kap woningen en rijwoningen realiseren. Binnenkort start de bouw. Meer informatie over deze CPO groep vindt u op www.naerdinksveld.nl