Koop

Ontwikkelaars gaan de koopwoningen realiseren op Anna´s Hoeve. De bouw van alle soorten woningen is mogelijk: vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, blokjes met rijwoningen en appartementengebouwen. Er zit veel flexibiliteit in het plan, het is niet precies van te voren vastgesteld wat er komt. De wijk is opgedeeld in bouwwelden. Op de interactieve plattegrond zijn deze bouwvelden te zien met daarbij een (globale) planning.

In fase 4, aan de zuidkant van de Minckelersstraat, komt nog volop nieuwbouw. We weten helaas nog niet wat er gebouwd gaat worden en in welke prijsklasse. Houd onze Facebookpagina en deze website in de gaten. Zodra we iets weten, plaatsen we een bericht.

Een overzicht van koopwoningen die in de planning staan of in de verkoop zijn, vindt u hieronder.

Overzicht koopwoningen TE KOOP

 • 44 appartementen - bouwveld 5.2. (Anna's Hof)
  De appartementen in Anna's Hof hebben woonoppervlakten vanaf ongeveer 74 m² tot maar liefst 192 m². De koopsommen variëren tussen € 297.500 tot € 785.000 v.o.n. Dit is inclusief één of twee parkeerplaatsen in de overdekte parkeergelegenheid op de begane grond.
  Eind 2018 is het luxueuze appartementengebouw Anna's Hof in verkoop gegaan. De verkoop is een groot succes, binnen twee maanden is ruim 60% van de appartementen verkocht! Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar. Neem contact op met Ludenhoff makelaars op  088 71 22 631 of kijk op www.annashof.nl.

 • 21 woningen - bouwveld 4.5/4.6 (Bergh & Boszicht fase 2)
  BAM Wonen en de gemeente Hilversum hebben een realisatieovereenkomst getekend voor 21 aardgasloze woningen op bouwvelden 4.5 en 4.6.
  Het project heeft de naam Bergh & Boszicht fase 2.

  De start verkoop is gestart, alle benodigde informatie vindt u op de projectwebsite van BAm Wonen. Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar. Voor actuele informatie kunt u contact opnemen met Brockhoff Makelaars Amstelveen (020 - 543 73 73 of info@brockhoff.nl)

  De tweede fase van Bergh & Boszicht bestaat uit 21 woningen; 9 ruime eengezinswoningen type C en 12 royale twee-onder-één-kapwoningen type D. De kavels variëren van 141 m² tot 308 m². Een aantal van de twee-onder-een-kapwoningen liggen direct aan de groenstrook. Deze woningen hebben een parkeerplaats op eigen grond.

  De verkoopprijzen variëren vanaf € 455.000 v.o.n. voor een eengezinswoning en voor een twee-onder-een-kapwoning vanaf € 670.000 v.o.n.

  De omgevingsvergunning is aangevraagd.
  Bezoek de projectwebsite www.bergh-boszicht.nl voor meer informatie.

  Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via de digitale nieuwsbrief. U kunt zich, via de nieuwsbriefknop op de homepage aanmelden hiervoor.