Koop

Ontwikkelaars gaan de koopwoningen realiseren op Anna´s Hoeve. De bouw van alle soorten woningen is mogelijk: vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, blokjes met rijwoningen en appartementengebouwen. Er zit veel flexibiliteit in het plan, het is niet precies van te voren vastgesteld wat er komt. De wijk is opgedeeld in bouwwelden. Op de interactieve plattegrond zijn deze bouwvelden te zien met daarbij een (globale) planning.

Actueel overzicht koopwoningen | appartementen

 • 44 appartementen - bouwveld 5.2. (Anna's Hof)
  De appartementen in Anna's Hof hebben woonoppervlakten vanaf ongeveer 74 m² tot maar liefst 192 m². De koopsommen variëren tussen € 297.500 tot € 785.000 v.o.n. Dit is inclusief één of twee parkeerplaatsen in de overdekte parkeergelegenheid op de begane grond.
  De verkoop van het luxueuze appartementengebouw Anna's Hof is gestart. Voor actuele informatie kunt u contact opnemen met Ludenhoff makelaars op  088 71 22 631 of kijk op www.annashof.nl

 • 21 woningen - bouwveld 4.5/4.6 (Bergh & Boszicht fase 2)
  BAM Wonen gaat op bouwveld 4.5/4.6 21 aardgasloze woningen realiseren.

  9 ruime eengezinswoningen type C en 12 royale twee-onder-één-kapwoningen type D. De kavels variëren van 141 m² tot 308 m². Een aantal van de twee-onder-een-kapwoningen liggen direct aan de groenstrook. Deze woningen hebben een parkeerplaats op eigen grond.

  De verkoopprijzen variëren vanaf € 455.000 v.o.n. voor een eengezinswoning en voor een twee-onder-een-kapwoning vanaf € 670.000 v.o.n.

  De start verkoop is gestart, alle benodigde informatie vindt u op de projectwebsite van BAM Wonen. Er zijn nog enkele bouwnummers van de twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Voor actuele informatie kunt u contact opnemen met Brockhoff Makelaars Amstelveen (020 - 543 73 73 of info@brockhoff.nl)

  De omgevingsvergunning is aangevraagd.
  Bezoek de projectwebsite www.bergh-boszicht.nl voor meer informatie.

  Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via de digitale nieuwsbrief. U kunt zich, via de nieuwsbriefknop op de homepage aanmelden hiervoor.