Koop

Ontwikkelaars gaan de koopwoningen realiseren op Anna´s Hoeve. De bouw van alle soorten woningen is mogelijk: vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, blokjes met rijwoningen en appartementengebouwen. Er zit veel flexibiliteit in het plan, het is niet precies van te voren vastgesteld wat er komt. De wijk is opgedeeld in bouwwelden. Op de interactieve plattegrond zijn deze bouwvelden te zien.
Een overzicht van koopwoningen die in de planning staan of in de verkoop zijn, vindt u hieronder.

 

Overzicht koopwoningen

  • Binnenkort (verwachting eind 2017) start BAM Wonen met de verkoop van 16 twee-onder-één-kapwoningen in karakteristieke oudhollandse stijl. Deze woningen worden gerealiseerd op bouwveld 5.3, het project krijgt de naam Bergh & Boszicht. Meer informatie  over deze woningen vindt u op de projectwebsite.

  • Heeft u interesse in een koopwoning?
    Houd dan deze website in de gaten. U kunt zich, via de nieuwsbriefknop op de homepage, ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief Anna´s Hoeve.

Overzicht koopwoningen VERKOCHT (nog niet bebouwde bouwvelden)

  • Op bouwveld 3.1 gaat ontwikkelaar HSB Bouw Volendam  17 ruime koopwoningen vanaf € 359.900,- V.O.N. realiseren onder de naam Wonen in Souveryn. Meer informatie over de woningen vindt u op www.woneninsouveryn.nl.

  • Op de bouwvelden 3.3/3.4 gaat Roosdom Tijhuis 33 fraaie eigentijds ogende eengezinswoningen bouwen. Meer informatie vindt u op www.roosdomtijhuis.nl.

  • Op bouwveld 5.1 ontwikkelt CPO Naerdinksveld. De vereniging heeft het plan om 2-onder-1-kap woningen en rijwoningen te realiseren. Meer informatie over deze CPO groep vindt u op www.naerdinksveld.nl
  • Op bouwveld 1.3 bouwt het bewonersinitiatief (CPO) Almansweide 8 eengezinswoningen en 15 appartementen. Meer informatie vindt u op www.almansweide.nl.